Menu
Max_Weber

Кандис Суейнпоъл пропуска модното шоу на годината?

  • Публикувана в Свят

Кандис Суейнпоул може би ще пропусне модното шоу на годината. Става въпрос за дефилето на световноизвестна марка за бельо, на което участват най-големите красавици на планетата.

Кандис се оплака от влошено здравословно състояние и публикува снимка, на която се вижда, че наистина не се чувства добре. „Може би това е най-лошият момент да се разболея”, оплака се хубавицата на почитателите си в социалната мрежа, където публикува снимка с кислородна маска на лицето.

Ако състоянието й се подобри, манекенката ще дефилира редом със звездите Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Бехати Принсло, както и новодошлите ангели Кендъл Дженър и Гиги Хадид. На тазгодишното ревю в Ню Йорк ще се чества 20-годишнината от събитието, на което специални изпълнители ще бъдат Селена Гомес и Ели Голдинг.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...