Menu
Max_Weber

Селфи върху маникюр?

  • Публикувана в Свят

Нова мода е на път да завладее света. След като селфитата станаха неизменна част от ежедневието ни, сега те навлизат в нова територия. Става въпрос за възможността изображенията да се появяват върху маникюрите.

Вече е изобретена машина, която ще може да "показва" снимките върху ноктите. Тя използва специално приложение, свързано с поставени в основата на ноктите устройства. Те ще бъдат миниатюрни и няма да се забелязват, като умело ще се прикриват под формата на допълнително поставени върху маникюрите плочки. Ще показват избрани снимки и по този начин хората ще могат да демонстрират уникалността си, смятат изобретателите.

Целия комплект от устройства няма да надхвърля 300 долара и ще бъде достъпен в началото на следващата година, стига лицензионните органи в съответните страни да разрешат ползването му.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...