Menu
Max_Weber

ЕК представя нова стратегия за въздухоплаването

  • Публикувана в Свят

В Международния ден на гражданската авиация – 7 декември – Европейската комисия прие нова стратегия за въздухоплаването — инициатива с ключово значение за подсилване на икономиката на Европа, укрепване на промишления ѝ капацитет и допринасяне за лидерската ѝ позиция на световната сцена.

Това са три от основните приоритети на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер, върху които е съсредоточена стратегията, като се набляга на това европейското въздухоплаване да остане конкурентоспособно и секторът да се възползва от възможностите на бързо променящата се и развиваща се световна икономика.

Наличието на стабилен и ориентиран към външния свят авиационен сектор ще бъде от полза не само за бизнеса, но и за европейските граждани с това, че ще предлага повече връзки с другите части на света на по-ниски цени.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...