Menu
Max_Weber

Искате да преборите стреса? Ето една добра идея!

  • Публикувана в Свят

Ако стресът и напрежението са неизменна част от вашето ежедневие. Ако досега сте пробвали какви ли не медикаменти и те нямат особено действие върху вас, то тогава пробвайте с мили жестове!

Това съветват психолозите, които са изследвали един от феномените в съвремието, а именно стреса. Те са установили, че лекарствата и стимулантите имат само времемен ефект, който бързи отшумява след няколко часа.

Ако искате да се избавите за дълго време от стреса, то тогава трябва да бъдете мили и внимателни в общуването си с другите хора около вас. Това се отнася най-вече за работното място, тъй като там напрежението е огромно в повечето от дните.

Като помагаме на другите, помагаме и на себе си, категорични са учените. Ето защо нищо няма да загубите, ако бъдете мили и го покажете на околните, а дори може и те да се отнесат по този начин към вас. Успех!

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...