Menu
Max_Weber

Ето какво може да унищожи Земята!

  • Публикувана в Свят

Земята може да бъде напълно унищожена! За това алармират учени, цитирани от Daily Telegraph. Изданието пише, че новата планета Х, която беше открита преди няколко дни, е реална опасност за съществуването не само на живота на Земята, но и на самата нея като небесно тяло.

Сътрудници от Калифорнийския институт, които потвърдиха за съществуването на мистериозната планета, предполагат, че тя не е толкова далечна и безобидна, както се смяташе в началото.

Според тях, не трябва да се отхвърля възможността за сблъсък между двете небесни тела, който ще доведе до унищожаването на Земята. Хипотезата им все още не е подкрепена от други изследователи на Космоса. Изданието припомня, че любители астрономи от години твърдяха за съществуването на планетата Х, а официалната наука отхвърляше версиите им. По същият начин не трябва и сега да се отхвърля тази възможност, пише Daily Telegraph.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...