Menu
Max_Weber

Синди Крауфорд слага край на кариерата си като модел

  • Публикувана в Свят

Едно от най-емблематичните лица на модната индустрия в последните десетилетия несъмнено е Синди Крауфорд. Манекенката, която се задържа на подиума в продължение на години, а след това направи кариера и като дизайнер, е решила да се оттегли достойно.

Красавицата навършва 50 г. и смята, че е време да остарее грациозно. "Правя стъпка назад и отварям път пред дъщеря ми, която има огромно бъдеще в модата", заяви Крауфорд, цитирана от световните медии.

14-годишната Кая вече има няколко участия по ревюта и определено е наследила чара на майка си, заявиха експерти в бранша. Те адмирират решението на Крауфорд и същевременно не крият, че липсата й определено ще се усети. Малко са професионалистите като нея, които изпипват всеки детайл. На това се дължи и дългогодишният й успех, категорични са модните корифеи.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...