Menu
Max_Weber

Сензация! Хората стават безсмъртни, ето кога!

  • Публикувана в Свят

В близко бъдеще хората ще преборят болестите и ще станат безсмъртни. Това сензационно изказване направи известен футуролог на традиционното научно изложение "Големият взрив" в Лондон.

Д-р Иън Пиърсън смята, че към средата на века хората ще открият начин как да свържат тялото и мозъка си с компютрите и ще придобият нов вид скелет. Това ще открие неподозирани възможности пред човешката раса, не крие оптимизма си Пиърсън.

Ще еволюираме в по-висша раса, което ще ни позволи да преминем на следващо ниво и по-лесно и бързо да разберем и опознаем Вселената, продължава ученият.

Неговите предсказания обаче срещат съпротивата на колегите му, които твърдо са убедени, че преди да направи тази крачка, човечеството трябва да разреши много морални, етични и духовни проблеми.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...