Menu
Max_Weber

Ново откритие променя представите ни за Вселената!

  • Публикувана в Свят

Ново научно откритие е на път да промени представите на човечеството за Вселената. Това става ясно от секретен доклад, който е бил представен пред много тесен кръг от специалисти. Според запознати, в него са били описани вълни в материята на време-пространството.

Това може да промени начина, по който разбираме Вселената, пише авторитетен британски всекидневник, който е получил част от тайния доклад. Изтичането на информация ще принуди учените да разкрият загадката, категорично е изданието.

Съществуването на гравитационни вълни за първи път е описано от Алберт Айнщайн, но до момента не е имало потвърждение. Ако това се случи сега, теорията му ще получи солидна подкрепа.

Въпросните вълни дават възможност да се погледне и в най-отдалечените места на Вселената, тъй като се излъчват от черни дупки още от зората на време-пространството. Дефинирането им ще даде огромна информация и ще даде революционен тласък в космологията, прогнозират експерти.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...