Menu
Max_Weber

Няма да повярвате какво използват американските ядрени сили!

  • Публикувана в Свят

Невероятно разкритие хвърли в смут цялата американска отбранителна индустрия. Нов правителствен доклад категорично доказа, че ядрените сили на САЩ все още използват дискети!

Властите алармират, че те отдавна са морално остарели и трябва спешно да бъдат обновени. Недопустимо е при толкова сериозни разходи за отбрана да се ползват флопи дискове, заяви високопоставен държавен служител.

От военното министерство не закъсняха с отговора. Според тях, системата се ползва, защото работи и няма сривове. Освен това тя е много по-защитена от хакерски атаки, тъй като използва кодове, които отдавна са излезли от употреба.

Независимо от твърденията, Пентагона е твърдо решен да обнови използваните системи, тъй като предизвикателствата пред военните непрекъснато се променят и те трябва да бъдат в крак с последните новости.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...