Menu
Max_Weber

Спечелете пътуване до Брюксел! Ето как

  • Публикувана в Свят

Центърът за посетители на Европейския парламент навърши 5 години от създаването си. По този повод ЕП провежда в Инстаграм фотоконкурса #ThisIsMy5. Включете се с Ваши снимки до края на месеца и можете да спечелите пътуване до Брюксел.

Споделете снимка на Вашите пет: например, кои са Вашите пет приоритета, пет мечти, любимите Ви пет неща, приятели, домашни любимци или места. Вие разполагате с пълната свобода да изберете какво да изпратите.

Снимките трябва да бъдат публикувани в Instagram с хаштаг #ThisIsMy5. Не забравяйте да тагнете @europeanparliament в текста под снимката и да се уверите, че Вашият профил в Инстаграм е публичен.

Крайният срок за изпращане на снимки е 31 януари 2017 г.

Наградата

Най-добрите фотографии ще бъдат изложени в Парламентариума, който е бил посетен от над 1,5 милиона души от цял свят от откриването си през 2011 години до днес. Петимата победители ще бъдат поканени на гости в Белгия, за да посетят Парламентариума. Те ще заснемат фото репортаж по време на „Нощта на музеите“ в Брюксел на 11 март и ще имат възможността да управляват за един ден профила на Европейския парламент в Инстаграм.

Кой може да участва?

За да участвате в конкурса, трябва да живеете в една от държавите – членки на ЕС, да сте на възраст над 18 години и да притежавате всички авторски права за Вашата снимка, както и да сте готови да пътувате на 10 – 11 март 2017 г.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...