Menu
Max_Weber

Спорт

Гришо дебютира на модния подиум

Григор Димитров направи дебют на модния подиум. Първата ни ракета дефилира по време на стилно ревю в Милано. Гришо блесна в черен костюм, бяла риза, папионка и обувки, обути на бос крак.

Гришо с медал „За специални заслуги към спорта и България“

Проф. Даниела Дашева, министър на младежта и спорта в служебното правителство, връчи на Григор Димитров медал „За специални заслуги към спорта и България“. Най-добрият ни тенисист получи отличието минути, след като победи поляка Йежи Янович в двубой от осминафиналите на турнира Garanti Koza Sofia Open в зала „Арена Армеец“.

Безопасна среда за спортистите

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри в София конференция на тема „Създаване и поддържане на безопасна и сигурна среда за развитие на спортистите“. Конференцията се организира в рамките на инициативата „Pro Safe Sport” на Съвета на Европа със съдействието и подкрепата на Министерството на младежта и спорта и сдружение „Европейски спортни политики и практики“ (ЕСПП).

Красен Кралев: От януари проверяваме за допинг всички олимпийци

„Спортният министър е вторият човек в държавата, който научава за случаите на положителна допинг проба на спортистите, първият е директорът на Антидопинговия център“, каза министърът на младежта и спорта Красен Кралев в предаването „Тази сутрин“ на бТВ.

Заместник-министър Нина Найденова: Нешка Робева е спортната икона на 20 век

„Нешка Робева e спортната икона на 20 век“, това заяви заместник-министърът на младежта и спорта Нина Найденова, която участва в церемонията по удостояването на именитата българска гимнастичка и треньорка Нешка Робева с императорския „Орден на изгряващото слънце, златни лъчи с розетка“ в посолството на Япония в България.

Трифон Иванов е удостоен посмъртно с почетния знак на ММС „Венец на победителя“

Легендарният футболист Трифон Иванов е удостоен посмъртно с почетния знак „Венец на победителя“ със заповед № РД-09-87 от 16.02.2016 г. на министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...