Menu
Max_Weber

Димитър Бербатов стана художник

  • Публикувана в Спорт

Димитър Бербатов стана художник. Футболистът показа в социалните мрежи последната си картина. На нея нападателят е изрисувал някои от любимите си герои, пречупени през собствения му поглед и художествени възможности. "Ден на творчество..:))))...Един от най-добрите телевизионни сериали правени някога.:))))", написа Бербатов.

Постът му събра стотици хиляди харесвания и десетки хиляди коментари. "Артист не само на полето", гласеше един от тях. Други пък все още тъгуват за българина и не крият, че перфектната му игра им липсва. "Чувства се отсъствието ти от Манчестър Юнайтед", написа фенка на футболиста. Друга пък се радва, че за разлика от други играчи, Бербатов осмисля свободното си време, създавайки нещо красиво, за разлика от "вечно киснещи по чалга барове".

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...