Menu
Max_Weber
EuroBulgaria

EuroBulgaria

НС одобри заем от 200 млн. евро

Народното събрание гласува тегленето на нов държавен заем от 200 млн. евро. Депутатите приеха законопроект за ратифициране на Рамково споразумение за заем между Банката за развитие на Съвета на Европа и България.

Кафето помага за отслабване?

Ново проучване хвърля допълнителна светлина върху ползите от кафето. Според изследване на група авторитетни учени, кофеинът играе важна роля в борбата срещу затлъстяването. Той помага за изгаряне на калории, стимулира освобождаването на хормона окситоцин и регулира апетита.

Проф. д-р Никифор Стефанов дари учебници и книги на библиотеката на ВУСИ

Деканът на учебно-научния център „Национална сигурност и обществен ред“ на Висшето училище по сигурност и икономика проф. д-р Никифор Стефанов дари книги и учебници на библиотеката на вуза. Изданията могат да се използват от студентите и от трите професионални направления в бакалавърските и магистърските програми на ВУСИ. Дарената литература от 105 тома е достъпна и за всички абонати на библиотеката, които иска да обогатят общата си култура, да разширят кръгозора си и да надградят специфичните си знания.

Абонамент чрез RSS

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...